Afbeelding
Lokaal Sport- en Beweegakkoord Zeewolde

250 euro stimuleringsbudget sport en bewegen

Sport

ZEEWOLDE - Ben je sportaanbieder en heb je een goed idee om Zeewolde meer en beter in beweging te krijgen? Vraag nu 250 euro budget aan! 

Van maandag 21 tot en met zondag 27 november (24.00 uur) kunnen alle Zeewolder sportaanbieders een stimuleringsbudget van 250 euro aanvragen. Met dit budget kun je van alles doen. Een evenement of open dag organiseren, scholing aanbieden voor je trainers of coaches, een clinic aanbieden voor bedrijven, nieuw aanbod opzetten.

Aanvragen gaat heel eenvoudig en is in een paar minuten geregeld. Op uiterlijk 7 december hoor je of je budget is toegekend. Bij meer dan 20 aanvragen gaat de toekenning op basis van loting. Nog geen aanvraagformulier ontvangen? Alle sportaanbieders hebben inmiddels bericht gehad via o.a. de SportZ nieuwsbrief. 

Stuur een mail naar team@sportz-zeewolde.nl  voor een aanmeldlink voor de nieuwsbrief en/of het aanvraagformulier voor het 250 euro stimuleringsbudget.

Het 250 euro stimuleringsbudget is een actie die wordt bekostigd vanuit het uitvoeringsbudget Lokaal Sportakkoord. De uitvoering hiervan is in handen van SportZ. Een team dat niet alleen verantwoordelijk is voor de uitvoering van het Lokale Sportakkoord, maar zich ook als platform wil zetten voor een vitaal sport- en beweegaanbod.