Afbeelding
Archieffoto Zeewolde Atletiek

10.000 stappen per dag. Doe jij mee met de Challenge week?

Sport

ZEEWOLDE - Door regelmatig te wandelen voel je je fitter. Als afsluiting van de Diabetes Challenge periode organiseert Zeewolde Atletiek een Wandel Challenge week. Doel van de Challenge is om in de periode van 11 t/m 16 september 6 dagen lang 10.000 stappen te wandelen. Alle Zeewoldenaren kunnen meedoen!

De wandeltrainers van Zeewolde Atletiek maken het extra makkelijk en aantrekkelijk. Van maandag tot en met vrijdag organiseren ze iedere avond een leuke wandeltocht. In verschillende tempogroepen en met onderweg steeds een verrassing. Maar natuurlijk kun je ook wandelen op een zelf gekozen moment. Na aanmelding ontvang je tips voor het uitzetten van een route en voor het bijhouden van je stappen. Op vrijdagavond is er finale avond met een feestelijk onthaal bij de atletiekbaan.

Op de zesde dag (de zaterdag), gaan de deelnemers aan de Diabetes Challenge 2023 naar het Challenge Festival in Tilburg. Anderen lopen op zaterdag een eigen ronde en geven hiermee meteen zelfstandig vorm aan een nieuwe gewoonte. Of ze sluiten ’s ochtend aan bij de reguliere wandelgroep van Zeewolde Atletiek. 

Niet-leden die de Challenge succesvol afronden maken kans ook een maand gratis lidmaatschap van Zeewolde Atletiek. Wist je dat de vereniging ook buiten de Challenge week maar liefst vier verschillende wandelmomenten kent? Kijk op www.zeewolde-atletiek.nl  voor meer informatie en aanmelding.