Afbeelding
Eigen foto

KV Wolderwijd/DYZLE sluit 2023 spectaculair af

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE - KV Wolderwijd/DYZLE kijkt terug op een periode vol hoogtepunten en mijlpalen. “Wat een jaar was het! Met trots kunnen we zeggen dat we samen veel hebben bereikt.”

Niet alleen sportieve ambities werden waargemaakt, ook de vereniging werd versterkt. “Onze competities zagen meerdere kampioenen en dat is iets waar we allemaal een deel van zijn. Maar onze successen strekken zich verder uit dan het veld”, meldt de vereniging. Een bijzonder moment was de opleiding van 11 trainers tot KT2 trainer. “Dit is een fantastische prestatie die de basis legt voor de toekomst van onze club. En laten we de inzet van onze vrijwilligers niet vergeten. Dankzij hen konden we een recordaantal teams inschrijven – een ware teamprestatie!”

Groei en gemeenschap

“Onze leden zijn het kloppend hart van de club, en dat hart is dit jaar flink gegroeid. Met een ledenstijging van maar liefst 33% zijn we groter dan ooit. Dit is iets om echt even bij stil te staan en samen te vieren.”

In het nieuwe jaar wil de vereniging de groei voortzetten. “We willen iedereen die korfbal een warm hart toedraagt verwelkomen bij KV Wolderwijd/DYZLE. Want bij ons staat niet alleen de sport centraal, maar ook de sfeer, familie, veiligheid en natuurlijk plezier.

We zijn een team, zowel op als naast het veld. Leden, ouders en vrijwilligers zullen ook dit jaar weer de handen ineenslaan om onze club verder op de kaart te zetten in Zeewolde en daarbuiten.”

Nieuwjaarsreceptie

Om het nieuwe jaar goed in te luiden, nodigt het bestuur van KV Wolderwijd/DYZLE iedereen uit voor de nieuwjaarsreceptie  op zaterdag 13 januari vanaf 17.00 uur in de kantine. “Of je nu lid bent, ouder van een lid, sponsor of gewoon de club een warm hart toedraagt, we zien je graag.”