Afbeelding
Eigen foto

Oliebollen spektakel: een middag vol plezier bij KV Wolderwijd/DYZLE

Ingezonden

ZEEWOLDE - “Zet je schrap voor een middag vol actie en gezelligheid! Wij van Korfbalvereniging Wolderwijd/DYZLE zijn enthousiast om te delen dat het jaarlijkse Oliebollen spektakel weer voor de deur staat. Op vrijdag 29 december transformeert sporthal de Horst in een arena van spanning en plezier, speciaal voor onze jeugdleden en hun vrienden. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en/of te komen kijken!”

Wat staat je te wachten?

Dit jaar hebben we iets heel speciaals op het programma: een uitdagend potje Laser Gamen! Neem het op tegen je teamgenoten en laat zien wat je in huis hebt. En het mooiste is: je hoeft het niet alleen te doen. Broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes zijn meer dan welkom om mee te strijden voor de overwinning.

Gratis toegang en gezellig afsluiten

We vinden het belangrijk dat iedereen erbij kan zijn, daarom is de toegang tot dit spektakel helemaal gratis. We beginnen om 15:00 uur en om 17:00 uur sluiten we gezamenlijk af. Een perfect moment om samen terug te kijken op een middag vol avonturen.

Aanmelden is een eitje

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via onze website: KV Wolderwijd/DYZLE Oliebollen Spektakel. Het is zo gepiept!

Trek gekregen?

Na al die actie krijg je vast trek. Blijf daarom gezellig hangen voor ons heerlijke Stamppotten buffet. Voor slechts € 6,50 per persoon (en € 4,00 voor de jeugd tot 12 jaar) kun je aanschuiven en genieten van een warme maaltijd. Ook hiervoor kun je je aanmelden op onze website.

Kom je ook?

We hopen je te zien op 29 december om 15:00 uur in sporthal de Horst. Doe mee, geniet van de gezelligheid en sluit het jaar af met een knal!

Tot dan!

Het team van KV Wolderwijd/DYZLE