Afbeelding
Eigen foto

Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie

Sport Instagram

ZEEWOLDE - Basketbalteam Snipers Heren 1 staan in de schijnwerpers van het succes, met een glansrijke kampioenstitel die hen de langverwachte promotie naar de tweede divisie oplevert. In een seizoen vol spanning en competitie, zijn het doorzettingsvermogen, de toewijding en teamgeest die hen uiteindelijk naar de top van de competitie hebben gedreven.

Het hoogtepunt kwam tijdens een zenuwslopende confrontatie tegen Amical uit Enschede. In een strijd op het scherpst van de snede wist Snipers zich uiteindelijk in het laatste kwart te onderscheiden, waarmee ze hun lot bezegelden. De tribunes van sportcentrum Het Baken zat vol met trouwe fans die zorgden voor een sportieve atmosfeer en het team door dik en dun steunden.

Met een overtuigende eindstand van 99-87 vierde Snipers hun welverdiende kampioenschap. Terwijl directe concurrent Pluto uit Wageningen met twee punten minder hun laatste wedstrijd verloor, brak de champagne in Zeewolde los. Voorzitter en speler van het eerste team, Remco Meerveld, prees de vooruitgang van de club en erkende de onschatbare bijdragen van vrijwilligers en de onvermoeibare steun van de fans: “Dit kampioenschap markeert niet alleen een mijlpaal voor Snipers Heren 1, maar benadrukt ook de solide fundamenten van de club en het potentieel voor verdere groei.”

Aanvoerder Lars de Weerd kijkt met een glimlach naar de toekomst, vol ambitie en vastberadenheid om het succes voort te zetten: “Dit kampioenschap toont de potentie aan van dit getalenteerde team. De toewijding en passie van dit vriendenteam is uniek en definiëren de Snipers als club”.

Basketbal is een van de populairste sporten in Nederland. Kennismaken met basketbal in Zeewolde? Zie voor informatie: www.desnipers.nl