Team Wijkzorg Zeewolde
Team Wijkzorg Zeewolde Coloriet

Coloriet Wijkzorg nu in Medisch Centrum Waterland

Zakelijk

ZEEWOLDE - Het team van Coloriet Wijkzorg in Zeewolde is sinds oktober te vinden in het Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg. Hiermee is de wijkzorg beter zichtbaar voor voorbijgangers en kan er nog makkelijker samengewerkt worden met andere zorgverleners in het pand.

“We blijven gewoon dezelfde warme zorg bieden als we al doen, maar dan vanuit een nieuwe locatie”, licht hoofd zorg en welzijn Deborah Eiling – Van Heijningen toe. “Maar strategisch is dit wel een heel belangrijke stap. We zijn straks veel beter zichtbaar voor voorbijgangers en zorgverleners uit de eerste lijn, zoals de huisartsen, POH’s, Benu apotheek, een podoloog, psycholoog, diëtist en de fysiotherapeut waarmee we het Medisch Centrum straks delen. We willen de lijntjes tussen wijkzorg en andere zorgverleners letterlijk korter maken, door bijvoorbeeld een regelmatig intern overleg.

Mensen mogen ook gerust binnenlopen als ze willen weten wat Coloriet Wijkzorg doet of zich zorgen maken over een naaste.”

Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram gisteren
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00
Afbeelding
EHBO Zeewolde krijgt les van de professionals Algemeen Instagram 29 apr, 10:43