Afbeelding
Eigen foto

Fashion Event, veel kleur over de Street catwalk

Zakelijk

ZEEWOLDE - De modeondernemers luiden het voorjaar weer in met het Fashion Event. Met de nieuwste voorjaars- en zomermode belooft het zaterdag 25 maart een kleurrijk festijn te worden.

Om 11.00 uur en om 14.00 uur zal er vanuit de Raadhuisstraat naar het Kerkplein door eigen modellen kleding worden geshowd over de street catwalk. Al eerder is in het dorp de Vintage Volkswagen DJ-Bus aanwezig, die ook tijdens de shows voor muzikale begeleiding zorgt. Samen met andere centrumondernemers zal de setting op en rondom de street catwalk weer fleurig en in voorjaarsstijl zijn.

De ondernemers zijn vol in de voorbereiding en kijken erg uit naar dit event. “Het is fantastisch om dit met z’n allen in zo’n enthousiaste sfeer voor onze klanten neer te kunnen zetten” aldus Diana van de Meer van Modelin - Boutique Lingerie.

Kom ook 25 maart naar het centrum van Zeewolde en aanschouw de leukste kinder-, dames- en herenkleding, schoenen, lingerie, badmode en natuurlijk compleet gemaakt met de bijbehorende accessoires. “Allemaal verkrijgbaar bij onze eigen Zeewoldense ondernemers.”

Afbeelding
Coloriet bewoners Theo, Joke en Christina genieten van zijspanritje Algemeen Instagram 8 jun., 17:09
Afbeelding
Markante verkeerstoren Lelystad Airport krijgt plek in Madurodam Ingezonden 8 jun., 16:00
Afbeelding
Zeewoldenaar haalt met regiohonkbalteam Nederlands Kampioenschap binnen Sport Instagram 8 jun., 12:25