Afbeelding

Fabulous Fall in optima forma!

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Met afwisselend wind, regen en zon deed het thema Fabulous Fall tijdens de 3e editie van het Fashion Event, afgelopen zaterdag 28 september jl., zijn naam eer aan. De kleuren en prints van de nieuwe najaarsmode sloten daar perfect op aan! Gelukkig was het weer het lokale mode-evenement gunstig gezind en konden de 30 modellen droog over de rode street catwalk, die door een vrolijk versierde Torenstraat tot halverwege de Raadhuisstraat liep en weer terug. “We hielden met alle weerscenario’s rekening en hadden al een plan B”, aldus Diana, die met haar winkel Modelin Lingerie, een van de vijf deelnemende winkels was. “Maar wat hebben we een geluk gehad, het was gewoon droog!”

Bij deze editie werd de nieuwe najaarscollectie gepresenteerd, bestaande uit dames- en herenkleding, lingerie en schoenmode, die bij de lokale modeondernemers in de winkel te vinden is. Net als vorig jaar verliep de show als klokwerk, waarin het kledingaanbod per winkel door een groepje modellen in diverse leeftijden werd gepresenteerd. De Vintage Volkswagen DJ bus zorgde voor swingende muziek. Het Fashion Event trok redelijk publiek, maar niet alle stoelen die langs de catwalk stonden waren bezet. De mensen die kwamen kijken waren zeer te spreken over het brede en gevarieerde modeaanbod, variërend van chique en stijlvol, tot stoer en sportief. “Eigenlijk kun je voor elk kleedmoment wel slagen in Zeewolde. Ik winkel hier dan ook graag. Overzichtelijk, vriendelijk en lekker dichtbij”, aldus een bezoekster.

Voor de mannen die wat minder geïnteresseerd waren in de kleding, had Rob Bleeker van Blueline (met dank aan 4x4 Flevoland) een aantal stoere terreinwagens naar het centrum gehaald om van dichtbij te kunnen bekijken. Jouw Bloemist had voor een vrolijke aankleding gezorgd langs de rode loper. De organisatie van het Fashion Event, de VCZ (Vereniging Centrumondernemers Zeewolde) kijkt terug op een geslaagde dag.