Afbeelding
Foto: VCZ

Fashion Event, de najaarsmode op de catwalk!

Algemeen

ZEEWOLDE - Inmiddels een traditie aan het worden, het Fashion Event. Twee keer per jaar presenteren mode-ondernemers uit het centrum in Zeewolde met elkaar hun nieuwste collecties om te laten zien wat een goede collecties ze in huis hebben.

Op de Streetcatwalk op het Kerkplein kom je de nieuwste najaarsmode tegen. De DJ van de mooie VW-Bus zorgt weer voor de juiste beats.

Deze editie van het Fashion Event is mogelijk dankzij de samenwerking van Modeplus by Birgit, Blue Line, Sportique, Modelin, Elle Damesmode en Sajon. “De samenwerking is goed. Het is fantastisch dit met alle collega ondernemers te doen. Zo kan je laten zien wat een breed aanbod aan mode, schoenen en accessoires Zeewolde heeft”, aldus Zwanette van Elle Damesmode.
“Kom ook 24 september naar het centrum van Zeewolde en aanschouw de leukste dames- en herenkleding, lingerie en natuurlijk compleet gemaakt met de bijbehorende accessoires. Allemaal verkrijgbaar bij onze eigen Zeewoldense ondernemers.”

Er worden twee modeshows gelopen; om 11.00 uur en om 14.00 uur. Tussen de modeshows door is er uiteraard volop gelegenheid tot winkelen bij de winkels, of voor een drankje en een hapje bij de gastvrije horeca-ondernemers.