Afbeelding
Mufid Majnun

Vanaf nu boosterprik halen zonder afspraak

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - GGD Flevoland maakt het mogelijk vanaf vandaag, woensdag 12 januari, zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen op alle vijf de vaccinatielocaties in Flevoland. 

Een boostervaccinatie is alleen te verkrijgen, wanneer de laatste coronavaccinatie drie maanden of langer geleden is of dat men minimaal drie maanden geleden Covid heeft doorgemaakt. Het is ook nog steeds mogelijk om voor de eerste of tweede prik vrij in te lopen. 

GGD Flevoland heeft gemerkt dat wanneer inwoners van Flevoland een afspraak proberen te maken voor de boostervaccinatie, zij in sommige gevallen in eerste instantie een afspraak krijgen aangeboden op een locatie buiten de provincie. Om de inwoners van Flevoland in de gelegenheid te stellen de boostervaccinatie toch dichter in de buurt te kunnen krijgen, is het vanaf nu mogelijk om zonder afspraak een boostervaccinatie te halen op de vijf vaccinatielocaties in Flevoland. 

In Zeewolde wordt er geprikt in de Ravelijn (1e verdieping van de voormalige bibliotheek). Hier kun je vanaf vandaag, 12 januari tot en met vrijdag 16 januari een vaccinatie halen tussen 08.00 uur tot 22.30 uur. Na 16 januari kan dat tussen 08.00 uur tot 15.30 uur.