Afbeelding
Foto: Mufid Majnun

Corona vaccinatielocatie voor mindervaliden in Zeewolde

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Vanaf 5 oktober kunnen inwoners van Zeewolde die mindervalide zijn in hun eigen gemeente de herhaalprik tegen corona halen. Dat kan in het Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg 30 in Zeewolde. De locatie is elke woensdag geopend van 11:30 tot 19:00 uur. Dat meldt GGD Flevoland

De tijdelijke vaccinatielocatie in Zeewolde geeft mindervalide mensen de mogelijkheid om dichter bij huis de herhaalprik tegen corona te halen. 

Dit najaar kan iedereen van 12 jaar of ouder die de basisserie tegen corona heeft afgerond, drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting een herhaalprik krijgen. Zij kunnen (alleen op afspraak) terecht bij de vaccinatielocaties in Lelystad: St Jansdal - Ziekenhuisweg 100 en Almere: GGD Vaccinatielocatie - Rondebeltweg 52 en Emmeloord: Dokter Jansencentrum - Urkerweg 1.

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de GGD kan online of telefonisch. Het is niet mogelijk om vrij in te lopen bij een van de vaccinatielocaties. Het werken op afspraak zorgt ervoor dat mensen snel geholpen kunnen worden, vergemakkelijkt de administratieve afhandeling ter plekke en stroomlijnt het proces Ga naar planjeprik.nl of bel 0800-7070.

Type vaccin

Iedereen die in aanmerking komt voor een herhaalvaccinatie krijgt een mRNA-vaccin aangeboden, mits men de basisserie (eerste twee prikken) heeft gehaald. Voor meer informatie en vragen zie de websites van: RIVM en Rijksoverheid.