Afbeelding
Avondvierdaagse Home

Home Edition Avondvierdaagse is verlengd

Cultuur

ZEEWOLDE – De organisatie van de Avondvierdaagse Zeewolde komt met goed nieuws. “Nu het mooie weer eindelijk een feit is zien we het aantal deelnemers stijgen”, laat ze weten. “Om iedereen de kans te geven mee te kunnen lopen heeft de KWBN de Home Edition verlengd tot 31 juli.” Deelnemers hebben dus nog ruim anderhalve maand om zich in te schrijven.

Het aantal deelnemers staat nu op 348. De organisatie hoopt dat te kunnen verdubbelen. “Dat zou heel leuk zijn”, laat Marieke de Boer weten.

Deelnemers mogen vaker dan één keer lopen. Iedereen die graag wandelt mag zich gewoon weer inschrijven. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld 3x de avondvierdaagse te lopen. “Ook dit jaar hebben we weer een dorpsgenoot die editie 10 keer loopt.”
Wandelaars die in de vakantie willen lopen, hebben tot 15 augustus de mogelijkheid om gebruik te maken van de Home Edition app.

Deelnemers kunnen mee doen aan de Walvis Woensdag Challenge, zie zappyour planet.nl. Tijdens het wandelen zamel je afval in, legt dit in de vorm van een walvis, maakt er een foto van en stuurt deze in via het deelnameformulier of deelt hem op Instagram met #plasticjager en tag @avond4daagse_official en avondvierdaagsezeewolde (het profiel moet wel op openbaar staan anders is de foto niet te vinden).

Onder de meest originele inzendingen wordt een unieke prijs verloot. De winnaar van de Challenge mag samen met een vriend(in) op donderdag 1 juli één van de presentatoren van Zapp Your Planet Plasticjagers ontmoeten. Daarnaast ontvangt de winnaar ook nog eens een te gek Plasticjagers cadeaupakket.

Meer informatie: www.avondvierdaagsezeewolde.nl. Voor vragen mail naar avondvierdaagseZeewolde@outlook.com