Afbeelding
Eigen foto

12 uur sponsorwandeltocht ten behoeve van Voedselbank Zeewolde

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Sommige inwoners van Zeewolde zien van de een op de andere dag hun inkomen verdampen. Dan kan men op allerlei regelingen een beroep doen, ook op de Voedselbank. Schaamte, trots en onzekerheid zijn vaak reden om niet bij de Voedselbank aan te kloppen. Begrijpelijk, maar niet nodig: het kan iedereen overkomen. De Voedselbank Zeewolde helpt deze inwoners.

Om de Voedselbank financieel te ondersteunen organiseert RCN Vakantiepark Zeewolde op zaterdag 7 mei 2022 een 12 uur sponsorwandeltocht. De volledige opbrengst gaat naar Voedselbank De Kostmand in Zeewolde.

De start is om 09.00 uur bij RCN Vakantiepark Zeewolde, Dasselaarweg 1. En zoals de naam al verklapt, de tocht duurt 12 uur. Er wordt een mooie route uitgezet en meerdere posten opgebouwd voor een dorstlessend drankje, een energierijke maaltijd of een pauze. Op elke post is er een goed opgeleide en ervaren EHBO’er aanwezig. Als deelnemer hoef je niet per se 12 uur te wandelen. “Als je twee uur wandelt en je haalt een mooi sponsorbedrag binnen voor de Voedselbank, dan is dat ook prima.” De eerste deelnemer is inmiddels ingeschreven: burgemeester Gerrit Jan Gorter. Naast dat hij meewandelt zal hij ook het startschot verrichten van de wandeltocht.

Maatschappelijk betrokken
“Een sponsorwandeltocht als deze organiseren vinden we als eerste heel leuk en het past bovendien precies bij een van de kernwaarden die we als RCN hebben, namelijk goed te zijn voor elkaar”, aldus Wout Sleurink van RCN Vakantiepark Zeewolde. “Behalve het leveren van heerlijke vakanties besteden we jaarlijks een groot deel van de winstuitkering aan maatschappelijke projecten en aan goede doelen. Deze sponsorwandeltocht past precies in het plaatje. Dat het een fantastische dag wordt, dat weten we zeker. Nu nog hopen op veel deelnemers en een mooie opbrengst.”

Meer informatie over de wandeltocht of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: w.sleurink@rcn.nl

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 22 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram gisteren
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram gisteren