Afbeelding
Eigen foto

Ben jij de nieuwe jeugdkampioen vissen?

Algemeen

ZEEWOLDE - Het Zeewolder Kampioenschap Witvissen, speciaal georganiseerd voor jeugd tot en met 14 jaar, vindt plaats op 25 juni a.s. in de dorpsgrachten van Zeewolde. Dit spannende evenement biedt een geweldige gelegenheid voor jonge vissers om hun vaardigheden te tonen en kennis te maken met de prachtige wereld van het witvissen.

Het kampioenschap, dat gratis deelname biedt aan leden en vergunningshouders van HSV “Ons Stekkie”, begint om 13.45 uur en duurt tot 16.00 uur in de vijver aan de Cumulus. Verzamelen bij de tent om 13.00 uur. 

Er wordt gevist in twee leeftijdsgroepen: tot 11 jaar en tot en met 14 jaar. Aas en voer zijn gratis beschikbaar, en ervaren vissers zullen aanwezig zijn om de deelnemers te begeleiden en advies te geven. Voor degenen die geen eigen visuitrusting hebben, zijn er reservehengels beschikbaar die ze kunnen lenen voor de wedstrijd.

“Dit kampioenschap biedt niet alleen de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken, maar ook om plezier te hebben in een competitieve maar vriendelijke omgeving”, aldus de vereniging. 

Na afloop van de viswedstrijd worden er mooie prijzen uitgereikt aan alle deelnemers, inclusief een wisselbokaal voor de algemeen kampioen uit beide leeftijdscategorieën.

Om deel te nemen aan het Zeewolder Kampioenschap Witvissen, wordt gevraagd om jezelf aan te melden door te mailen naar wedstrijden@visseninzeewolde.nl

“We hopen veel jeugd te mogen verwelkomen.”