Afbeelding
Foto: Eigen foto

Gratis Roofvis Starterscursus voor jeugd en senioren

Sport

ZEEWOLDE - De lokale hengelsportvereniging “Ons Stekkie” Zeewolde organiseert op 6 juni een spannende en leerzame Info- en Praktijkavond Roofvissen. “Deze avond is een absolute must voor enthousiaste hengelaars die graag willen leren hoe ze succesvol kunnen roofvissen.”

De avond begint om 18.15 uur in het clubhuis van HSV “Ons Stekkie” aan de Baardmeesweg 4. Ervaren vissers delen hun uitgebreide kennis en geheimen over het vangen van roofvissen. De deelnemers zullen ontdekken welke technieken het beste werken, welke materialen ze moeten gebruiken en hoe ze hun visuitrusting kunnen optimaliseren voor de beste resultaten. “Heb je al de nodige materialen en kunstaas? Neem ze dan vooral mee.”
Naast het leren van vistechnieken wordt ook aandacht besteed aan het correct onthaken, fotograferen en terugzetten van roofvissen.

Voor de praktijkervaring verplaatst de groep zich naar de Hoge Vaart. Onder begeleiding van ervaren vissers krijgen de deelnemers de kans om zelf hun hengels uit te werpen en roofvissen te vangen. Ze leren hoe ze kunstaas op de juiste manier kunnen presenteren, hoe ze moeten reageren op aanbeten en ontvangen waardevolle tips om hun vangsten te vergroten.

“De Info- en Praktijkavond Roofvissen biedt een goede gelegenheid om de vaardigheden te verbeteren, nieuwe technieken te leren en tegelijkertijd plezier te hebben met medevissers. Het evenement staat open voor zowel beginners als ervaren vissers. Iedereen is welkom!”

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland, Globe Fishing en het PR-team van “Ons Stekkie” Zeewolde.

Aanmelden voor de cursus noodzakelijk en kan via voorzitter@visseninzeewolde.nl. Bij aanmelding ontvangen de deelnemers een leuke GRATIS goodiebag.