Afbeelding
Pieten on Tour

Pietenhuis wordt weer ingericht

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE – Nog even en dan komen Sint en zijn Pieten weer tijdelijk in Zeewolde wonen. Pieten on Tour richt hiervoor in de Torenstraat (naast de bloemenwinkel) weer een Pietenhuis in.

Het Pietenhuis is vanaf 13 november op de woensdagmiddag en zaterdag geopend. Kinderen kunnen dan samen met hun vader, moeder, opa of oma een kijkje nemen waar Sinterklaas zit, eet, slaapt en ja, ze mogen zelfs een kijkje nemen in zijn badkamer. Ook is er weer een speurtocht voor de kleintjes. Een bezoek aan het Pietenhuis kan voor de volwassenen uiteraard alleen volgens de geldende Corona regels (mondkapje en voldoende afstand).

De ActivitietenPiet staat weer te popelen om weer van alles voor de jonge bezoekers te organiseren in het Pietenhuis. Zo staan onder meer het maken van pepernoten, de pietendisco op vrijdagavond 26 november en het voorlezen door Sinterklaas op de agenda.

Voordat Sint zijn intrek zal nemen in zijn tijdelijke woning, wordt het Pietenhuis eerst feestelijk geopend. “Hoe precies kunnen we op dit moment nog niet zeggen”, laat Pieten on Tour geheimzinnig weten.

Boek een bezoek
De vrijwilligers van Pieten on Tour geven aan erg verheugd te zijn dat de Sint en zijn Pieten dit jaar weer bij u thuis op bezoek kunnen komen. Een bezoek boeken? Kijk hiervoor op www.pietenontour.nl .

Andere activiteiten
Maar er is nog meer. Wat te denken van het inmiddels welbekende Benepietdiner! Een culinair festijn in een prachtige ambiance, dit jaar bij restaurant fika. De ouderen in Zeewolde worden getrakteerd op een heuse high tea in de Open Haven. Een kopje koffie, thee, snoepjes, koekjes en andere heerlijkheden zullen worden geserveerd. Sint en Pieten, waaronder Oma Piet zullen daar acte de presence geven. En uiteraard niet te vergeten de online veiling waar mooie items bij opbod worden verkocht.

Meer informatie: www.pietenontour.nl en houd de Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.