floriade, groepsfoto, portretten. Almere
floriade, groepsfoto, portretten. Almere Foto: Maarten Feenstra

Floriade trapt laatste week af met Flower Power Party

Cultuur

ALMERE - Met een Flower Power Party luidt Floriade in Almere op zaterdag 1 oktober de laatste week van de opening in. 

Niet alleen genieten bezoekers op zaterdag 1 oktober van alles wat de Expo te bieden heeft, ook wordt er einde middag heerlijk gedanst bij de Floriade Flower Power Party. ā€œVan 16.00 uur tot 18.00 uur waan je je bij de Urban Stage in de late sixties en early seventies met muziek, special acts en heel veel bloemen!ā€

Bezoekers die op 1 oktober in een Flower Power outfit aan de kassa van de Expo staan, krijgen de hele dag toegang voor slechts ā‚¬5,- ! 

Actietarief voor Flevolanders

Voor inwoners van Flevoland biedt Floriade tevens van 3 t/m 8 oktober een speciaal actietarief voor een laatste bezoek aan de Expo. Volwassenen kopen voor ā‚¬5,- een entreeticket en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Deze speciale tickets zijn te koop aan de kassa en via de website. Je dient aan te kunnen tonen dat je in Flevoland woont om deze tickets te kopen. Kijk op floriade.com/flevoland voor alle voorwaarden en tickets.

Concerten

Ook in die laatste week van Floriade is er nog van alles te beleven: klassieke concerten en theater, dansoptredens, groenshows en als hoogtepunt een show van Alain Clark op zaterdagmiddag 8 oktober. 

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30