Overzichtsfoto van het gebied rondom de Main Stage bij Floriade
Overzichtsfoto van het gebied rondom de Main Stage bij Floriade Foto: André Prins Fotografie

Bijzondere programmering bij Floriade deze nazomer

Cultuur

ALMERE - Floriade in Almere is tot en met 9 oktober geopend en heeft al die weken nog een bomvolle programmering met podiumvoorstellingen, beeldende kunst én live muziek. Deze (na)zomer kan je in de groene Expo genieten van de top van de top op het gebied van bekende Nederlandse artiesten en muziekensembles. 

Zomerconcerten

In augustus en september staan er een aantal intieme nazomerconcerten met bekende Nederlandse artiesten op de planning. Op zaterdag 27 augustus bijt Jan Smit het spits af en op zaterdag 17 september geeft de Haagse rapper Frenna een show bij Floriade.  

Klassiek op Zondag

Iedere zondag rond lunchtijd kan je bij Floriade genieten van een klassiek concert op topniveau. Zo geeft de cello-sectie van het Metropole Orkest op zondag 4 september om 11.30 uur een uitvoering op de Main Stage bij Floriade. Op datzelfde podium is op zondag 11 september 11.30 uur Black Pencil te zien.

De concerten zijn voor alle bezoekers van Floriade toegankelijk. Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een Floriade entreeticket: https://floriade.com/nl/prijsinformatie/entreetickets/

Voor meer informatie over programmering: https://floriade.com/nl/op-de-expo/kunst-cultuur/

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00