Afbeelding
Foto: Unsplash

Zwemdisco weer van start

Ingezonden

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en dol op zowel muziek als zwemmen? Noteer dan vrijdag 25 augustus (19:00-21:00 uur) in je agenda! Zwembad Het Baken opent die avond zijn deuren voor een nieuw seizoen van de Zwemdisco. 

Alicia en Sonia, twee enthousiaste jonge dj’s, draaien deze avond de plaatjes. Om deel te nemen dien je in het bezit te zijn van een zwemdiploma (6 jaar A en B, vanaf 7 jaar minimaal A). Entree: € 5,00.

Tijdens de avond maken de dj’s en bezoekers foto’s met de onderwatercamera (deze kun je lenen). Deze foto’s worden getoond op een led scherm in het zwembad en worden niet online geplaatst. Denk aan je veiligheid: berg je spullen op in een kluisje.

DJ worden?

Lijkt het je leuk om dj te worden tijdens de zwemdisco’s? Als je in groep 7, 8 of de brugklas zit, kun je je aanmelden. “Overleg wel eerst even met je ouders. Je krijgt uitleg over de spullen die we gebruiken voor de muziek, het licht en wat er van je verwacht wordt. Meestal draai je met z’n tweeën en één keer per twee of drie weken.” Aanmelden of vragen? Check www.zwemdiscozeewolde.nl  of stuur een mail naar info@zwemdiscozeewolde.nl.

De Zwemdisco is een initiatief van Stichting Luditis, in samenwerking met Sportcomplex Het Baken en Sportcafé Het Baken.