Afbeelding
Archieffoto Ons Stekkie

Leren sportvissen voor de jeugd

Ingezonden

ZEEWOLDE – Hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’ organiseert voor de jeugd een aantal cursussen sportvissen. Deze vinden plaats op 12 maart, 16 april en 14 mei. Aanvang: 18.15 uur. Eind: 19.45 uur.

Tijdens deze avonden wordt ingegaan op respectievelijk het witvissen (de basis van het sportvissen), het roofvissen (super populair in Zeewolde) en het karpervissen ( zowel statisch als struinen).

Deelnemers werken aan de hand van een werkboekje met mooie zoekkaarten. Alle materialen worden gratis ter beschikking gesteld. “Door het volgen van deze cursus heb je aan het eind ervan je lidmaatschap (de jeugd VISpas) allang weer terug verdient in gratis materialen!”, aldus de vereniging.

Als je in het bezit bent van een junior VISpas (tot en met 13 jaar), of tijdens de eerste avond dit regelt, is deze serie cursussen en nog veel meer leuke evenementen gratis. De kosten zijn laag en gelden voor een heel kalenderjaar.

De jeugdvisvergunning is gratis, maar uitsluitend te downloaden via www.visseninzeewolde.nl (Hieraan zitten wel beperkingen in de mogelijkheden, zie hiervoor de website).

In beide gevallen ontvang je gratis vier keer het Stekkie magazine.

Deelnemers die alle drie de avonden bezoeken, ontvangen een diploma, goodiebag en een mooie hengel van de hengelsportvereniging.

“Kortom , gratis cursus, gratis vissen en dus een jaar lang gratis veel plezier aan de waterkant”

Aanmelden voor de cursus via Secretaris@visseninzeewolde.nl

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden gisteren
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52