Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Sterrenteam 40 jaar VV Zeewolde feestelijk gehuldigd

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE – Na afloop van de wedstrijd van het eerste elftal van VV Zeewolde tegen AGOVV (1-1) werd zaterdagmiddag 16 april het ‘sterrenteam’ van de 40-jarige voetbalvereniging bekendgemaakt en in het zonnetje gezet. Het zonnetje was ook uitgenodigd en was de hele middag volop aanwezig. 

Leden van de vereniging konden namen voor het sterrenteam insturen, waarna vier ‘grijze wijze heren’ (Sijbolt Lens, Piet Bibo, Theo Kalter en Hans van der Moolen) zich erover bogen en gezamenlijk de sterkst mogelijke opstelling over 40 jaar bedachten. Er kwam een mix tot stand van spelers uit alle periodes van de jarige club. De betrokken spelers en stafleden kregen een uitnodiging zaterdagmiddag de thuiswedstrijd van het eerste tegen AGOVV bij te wonen, om na de wedstrijd gezamenlijk te worden gehuldigd. Vier spelers uit het huidige eerste elftal moesten eerst nog daadwerkelijk nog aan de bak, maar waren net als de overige ‘sterren’ zeer vereerd in het team te zijn opgenomen. Voor elk van de uitverkorenen was er een speciaal gemaakte oorkonde. Ladyspeaker Marianne Blotenburg maakte de namen van het sterrenteam bekend, waarna Ron Fokker namens de jubileumcommissie hun de oorkonde overhandigde en voorzitter Ger Blom een ander aandenken aan het jubileum. Vanwege vakantie, werk- en andere verplichtingen konden niet alle toppers bij de feestelijke bekendmaking aanwezig zijn. Zij zullen in een later stadium hun oorkonde in ontvangst nemen. Het ‘Sterrenteam 40 jaar VV Zeewolde’ zag er als volgt uit: doel: Mark Hogenbirk; achter: Gary Watson, Henri Panhuis, Maurizio Sleurink en Denilçon Ramazan; midden: Rick van der Moolen, Reinier Joustra en Raymond Fafié; voor: Henry Compagner, Willem Hensums en Jan Struijk; wisselspelers: Martin van Barneveld (doel), Coen Docter (back), Yakouba Bah (middenvelder) en Job Hoogedoorn (voorhoede); trainer: Harry Hamstra (trainer midden jaren ’90, overleden in 2017); elftalleider: Leen den Boer; grensrechter: Loek van den Berg; verzorger: Paul Berkel.

Op de foto, staand van links naar rechts: Willem Hensums, Piet Bibo, Coen Docter, Gary Watson, Maurizio Sleurink, Hans van der Moolen, Sijbolt Lens, Theo Kalter en Paul Berkel. Gehurkt: Raymond Fafié, Martin van Barneveld, Denilçon Ramazan, Job Hoogedoorn, Rick van der Moolen en Reinier Joustra. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding