Afbeelding
Eigen foto

Nieuwe hoofd- en naamsponsor voor KV Wolderwijd/DYZLE

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE - Met de komst van DYZLE als hoofd- en naamsponsor zal de korfbalsport binnen Zeewolde een nieuwe impuls gaan krijgen. De komende 5 jaar zal KV Wolderwijd verder gaan onder de naam KV Wolderwijd/DYZLE.

“Niet alleen zal er met de steun van DYZLE, professionals in temperatuur bewaking, na de zomer een geheel nieuwe wedstrijdtenue worden gepresenteerd voor alle teams, maar zullen we ook de sportieve ontwikkelingen een boost gaan geven”, laat voorzitter Ben Scharft weten. “Zo is er al een plan gemaakt om het kader, trainers en coaches, doormiddel van scholing, meer en beter te begeleiden. Elke trainer krijgt de mogelijkheid om 1 of meerdere cursussen te volgen om zo meer kennis en kunde op te doen.

Daarnaast zal er door KV Wolderwijd/DYZLE een complete agenda worden samengesteld met activiteiten om nieuwe leden te werven. Denk hierbij aan het jaarlijkse JAM schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 4 en 5, maar ook de GiGa Kangoeroedag voor alle groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen gaan we weer organiseren. Maar ook tijdens de diverse culturele dagen en evenementen in Zeewolde zullen we van ons laten horen.”

Naast de sportieve activiteiten, komt er ook ruimte voor leuke, sociale activiteiten met als doel om de betrokkenheid van leden en ouders van leden te waarborgen. “Denk daarbij aan een bijdrage voor team-uitjes, het jaarlijkse kamp, maar ook als KV Wolderwijd/DYZLE het bezoeken van de jaarlijkse Korfbal League finale in Ahoy.”

Ook de accommodatie van KV Wolderwijd zal mee gaan liften op dit succes. “De wens van vier eigen kleedkamers wordt steeds groter nu er met steeds meer teams in de wedstrijdklasse spelen. Maar ook de vervanging van ons kunstgrasveld op korte termijn is noodzakelijk gezien de slijtage en de levensduur van het veld. Plannen voor een ‘echt’ hoofdveld (de “DYZLE Arena”), met omheining, sponsorborden en dug-outs zullen de komende maanden verder worden uitgewerkt.”

Meer informatie: www.kvwolderwijd.nl, www.dyzle.com