Wolderwijd/Dyzle 1 beloont zichzelf net niet

Sport

ZEEWOLDE -  Wolderwijd/Dyzle 1 speelde zaterdag 15 oktober haar 3e thuis wedstrijd tegen de onbekende ploeg Dunas uit ‘s Gravenhage.

Het doel van de coach was duidelijk. De stijgende lijn van afgelopen weken aanhouden en jezelf gaan belonen door de punten in Zeewolde te houden. Het eerste doelpunt was van Dunas. Daarna nam Wolderwijd/Dyzle de leiding over. De bal was in de verdediging kort, en werd vaak naar één schots aanvallen weer onderschept, waardoor Wolderwijd/Dyzle de aanvallen weer kon opzetten. In de eerste helft vielen zeven doelpunten aan de zijde van Wolderwijd/Dyzle, gemaakt door zeven verschillende spelers. Tussenstand 7-8.

De tweede helft nam Dunas het voortouw. Wolderwijd/Dyzle liet haar kop niet hangen en kwam elke keer terug op twee doelpunten verschil. Helaas beloonde Wolderwijd/Dyzle zich niet door ook alle meegekregen strafworpen er in te leggen om zo het gat te dichten. In de tien minuten voor het einde van de wedstrijd vocht Wolderwijd/Dyzle zich terug van een 13-17 naar 16-17. Helaas voor Wolderwijd/Dyzle duurde de wedstrijd net tekort om de eerste punt(en) van de competitie te pakken.

Wolderwijd/Dyzle laat zien zich niet zomaar gewonnen te geven. De stijgende lijn blijft en gaat volgende week met goede moed naar Purmer uit Purmerend. Purmer heeft net als Wolderwijd/Dyzle nog geen punten behaald in de competitie.

Doelpunten: Rick 5, Karin 2, Matthijs 2, Jan 2, Anneleen 2, Bas 1, Maarten 1, Irissa 1.

Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00