V.l.n.r: Jolie, Llynn, Jennifer, Lisa, Noi, Lianne en Lauren
V.l.n.r: Jolie, Llynn, Jennifer, Lisa, Noi, Lianne en Lauren Foto: Eigen foto

Zeesterturnsters in de prijzen

Sport

ZEEWOLDE - Op zaterdag 12 november is het wedstijdseizoen 2022-2023 gestart voor een zevental turnsters van GV De Zeesterren. Voor drie dames was dit hun eerste wedstrijd dus was het extra spannend.

Er werd in een team geturnd van maximaal zes turnsters, waarbij per toestel de hoogste drie scores telden. Lisa Brouwer, Noi Plomp, Lauren Hoolsema, Jolien Langstraat, Lynn Schuller en Lianne Barendsma lieten hun oefeningen zien op de onderdelen sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Zij turnden in de categorie MB6, meisjes geboren in 2011, 2012 en 2013.

De meeste dingen gingen goed en er werd over het algemeen strak en netjes geturnd. Het puntentotaal van deze dames was 137.700, wat het team een mooie derde plaats opleverde.

In het individuele klassement waren er nog ook een paar leuke hoogtepunten: Lisa werd 3e op sprong en brug en 1e op vloer. Met 46,875 punten eindigde zij persoonlijk ook nog op de derde plaats. Noi werd 2e op sprong.

Jennifer Blom, turnde in de categorie MB5, meisjes geboren in 2011, 2012 en 2013.

Zij is van de Zeesterren de enige die in dit niveau turnt en voor deze gelegenheid toegevoegd aan een team van de gymnastiekvereniging uit Beekbergen. Jennifer turnde een prima wedstrijd, met als persoonlijke succesjes: een mooie 3e plaats op brug en ook voor haar een mooie 3e plek in het individuele klassement. Met het team eindigde zij op de 5e plaats.

Deze dames zullen hun tweede wedstrijd turnen op 28 januari in Biddinghuizen.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 20 uur geleden