Robin, Lauren, Jolien, Karlijn, Tess en Noi
Robin, Lauren, Jolien, Karlijn, Tess en Noi Eigen foto

Derde plaats Zeesterturnsters in teamwedstrijd

Sport

OLDENBROEK - Zes turnsters van de wedstrijdgroep van GV de Zeesterren namen zaterdag 2 april deel aan een turnwedstrijd.

Voor de meeste meiden was dit de eerste keer en dus superspannend. Eindelijk konden zij het publiek laten zien wat ze de afgelopen periode hadden geleerd. Het betrof een teamwedstrijd op de onderdelen sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer in de regio Gelderland Midden. Een team bestaat uit 4-6 turnsters, per toestel tellen steeds de hoogste 3 scores. De wedstrijd vond plaats in Oldebroek.

Het team; (Middenbouw 10 t/m 12 jaar supp. 6) bestond uit Tess Schuller, Robin Ibesh, Noi Plomp, Karlijn Jager, Lauren Hoolsema en Jolien Langstraat. Zij hadden er duidelijk veel zin in.

Er gingen heel veel dingen goed, echter waren er ook een paar kleine foutjes maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk behaalden deze meiden een puntentotaal van 141,450 en eindigden zij op de derde plaats. Met een bronzen medaille om konden ze voldaan terug naar Zeewolde.

Er waren nog wat persoonlijke succesjes, zo behaalde Tess in het individuele klassement de 1e plaats, ook werd zij 1e op sprong en brug en 2e op balk en vloer. Voor Robin was er een 3e plaats op vloer en Karlijn werd 3e op sprong.

Een van de oudere turnsters van deze groep, Melody van der Kolk, moest voor haar wedstrijd naar Didam op 9 april. Zij was ingedeeld bij turnsters uit Hattem. Dit team werd 4e in supp.G.

Dit was hun enige wedstrijd dit seizoen. De meiden hopen dat er volgend seizoen weer een normale competitie kan worden geturnd.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 21 uur geleden