Afbeelding
Foto: Eigen foto

Marianne Blotenburg voor even ladyspeaker bij Almere City FC

Sport

ALMERE/ZEEWOLDE – Marianne Blotenburg was vrijdagavond 7 april als assistent van stadionspeaker Tim de Vries te gast bij de thuiswedstrijd van Almere City FC tegen Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

Marianne Blotenburg is al bijna 18 jaar ladyspeaker van VV Zeewolde. Ze wordt daarbij geassisteerd door haar man Bram. Ooit begonnen de twee met een oude dvd-speler onder een paraplu bij een lichtmast naast het hoofdveld. Het contact met de mensen van Almere City FC was vorig jaar april in The Lux gelegd tijdens de feestavond ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van VV Zeewolde. Tim de Vries, (nu nog) inwoner van Zeewolde, werkt al zeven jaar bij Almere City, waarvan de laatste drie als speaker bij het eerste. Marianne kreeg vrijdagavond ook nog een kleine taak. Ze mocht alle fans uit Zeewolde welkom heten en las tevens de namen voor van de gasten uit Alkmaar. Almere City FC won de wedstrijd tegen Jong AZ met 2-1. De Almeerders deden daarmee uitstekende zaken, want PEC Zwolle en Heracles, de nummers één en twee in de Keuken Kampioen Divisie, verloren hun wedstrijd. Kampioen worden zit er hoogstwaarschijnlijk niet meer in, maar eventuele promotie behoort beslist nog tot de mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 16 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 17 uur geleden