Afbeelding
Eigen foto

Grand Café De Buren is open!

· leestijd 1 minuut Zakelijk

ZEEWOLDE - Aan de Flevoweg 69 heeft Grand Café De Buren haar deuren geopend. Het Grand café is voor alle inwoners van Zeewolde. “Iedereen is welkom: jong, oud, alleen of samen.”

Volgens initiatiefnemer Coloriet is het een fijne plek om elkaar te ontmoeten. “Er worden verschillende activiteiten georganiseerd en ook is een ieder welkom voor een kopje koffie of lunch. Daarnaast kan er tevens een ruimte gehuurd worden voor een feestje of vergadering.”

Trudy de Jong, coördinator bij het Grand Café is blij dat er eindelijk gestart kan worden. “Er is veel vraag geweest naar de opening. Er is behoefte aan gezelligheid en een ruimte waar men elkaar kan ontmoeten.” Een officiële opening volgt later dit jaar. “Maar afgelopen week waren er al gratis proeflessen te volgen van de activiteiten Gezond & Gezellig, Kunst & Knutsels en Fit & Fruitig. De deelnemers waren enthousiast; de eerste aanmeldingen zijn binnen.”

Het aanbod van activiteiten is divers. “Er is voor ieder wat wils: zo kan men bewegen op gezellige of rustige muziek, een echt schilderij maken, breien, haken of borduren. “Samen je hobby uitoefenen is toch veel gezelliger”, aldus een enthousiaste Trudy de Jong. Ook is het mogelijk om aan te sluiten in het Grand Café om met een buurtbewoner een van de bordspelletjes te spelen. “Het is een fijne plek om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. Voor een aantal activiteiten wordt een vaste bijdrage gevraagd.”
Veel van de activiteiten worden begeleid door vrijwilligers. Ook het team van het Grand Café bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers. Trudy: “Super om te zien hoe zij meedenken en helpen, ook zij vinden het belangrijk om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren.”

Bij De Buren worden de huidig geldende corona maatregelen gehanteerd. Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 09.30 – 16.30 uur. (Lunch tussen 11.30 en 14.00 uur).

Dit is een partnerbijdrage van:
Grand Café De Buren
Flevoweg 69, Zeewolde
www.deburenzeewolde.nl

Afbeelding
Afbeelding