Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nieuw seizoen Balletschool Zeewolde start met Open Huis

Zakelijk

ZEEWOLDE - Op zondag 28 augustus van 12.00-16.00 uur staan de deuren open van Balletschool Zeewolde. “Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het prachtige onderkomen van de ballet en theaterschool in De Kluit aan de Gedempte Gracht 5 in de Polderwijk.”

Gedurende de hele middag zijn er gratis workshops te volgen in alle lessoorten en voor alle leeftijden. Kijk op Facebook of Instagram pagina voor het dagprogramma. 

In de week van 29 augustus start het nieuwe seizoen en houdt Balletschool Zeewolde Open Lesweek. “Iedereen is deze week van harte welkom om gratis lessen mee te komen doen. Het lesrooster is te vinden op balletschoolzeewolde.nl.”

Balletschool Zeewolde is al meer dan dertig jaar een begrip in Zeewolde, de dansschool waar verantwoord les wordt gegeven door gediplomeerde dansdocenten in alle dansstijlen! Ook kun je hier theater en musicallessen volgen. Met regelmaat verzorgen de leerlingen spetterende optredens binnen en buiten Zeewolde. 

Ook in het nieuwe seizoen staat het gediplomeerde team van Balletschool Zeewolde garant voor vele uren dans en theaterplezier. Het is dus de moeite waard om langs te komen tijdens het Open Huis en kennis te maken met de school, het lesaanbod en het docententeam!
Wil je gaan dansen, zingen of toneel spelen meld je dan aan voor een van de workshops tijdens het Open Huis of meld je aan voor een gratis proefles in de Open Lesweek! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@balletschoolzeewolde.nl. “Dan ben je verzekerd van een plekje in onze Open Lesweek! Je bent van harte welkom om gratis proeflessen te komen volgen!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Balletschoolzeewolde.nl