Afbeelding
Politie Nederland

politienieuws

Politie

ZEEWOLDE – Bij de politie Zeewolde kwamen in de afgelopen twee weken de volgende meldingen binnen:

Op 2 oktober verloor een 28-jarige Zeewoldenaar aan het Bolwerk de macht over het stuur en reed tegen een abri aan. Dat leverde flinke schade op aan zowel de abri als de auto. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Hij bleek niet onder invloed te zijn. De gemeente is in kennis gesteld over de schade aan het object.

Op de Gooiseweg, ter hoogte van de kruising Adelaarsweg, vond op 6 oktober rond 16.00 uur een aanrijding plaats met meerdere (4) voertuigen. Een busje reed (te hard) in op remmende auto’s voor hem. Na controle door het ambulancepersoneel bleek bij de bestuurders (allen van buiten Zeewolde) geen sprake van letsel. Drie voertuigen moesten worden weggetakeld. Vanwege de chaos was de Gooiseweg voor enige tijd gestremd.

Een 38-jarige Zeewoldenaar kwam op 7 oktober in het ziekenhuis terecht door een ongelukkig ongeval. Hij was bezig op het dak van een aanbouw toen hij door het gat van de lichtkoepel viel. Hij is met een mogelijk heup- en beenfractuur door de ambulance meegenomen.

Bewoners aan het Kornoelje hoorden op 7 oktober rond 22.00/22.30 uur bonzen op de voorzijde van de woning. Bij het kijken zagen ze een jongen weglopen richting de Elzenlaan. Er werd niet gelijk aan een inbraak gedacht. Pas toen ze de volgende morgen schade aan het slaapkamerraam zagen hebben ze melding gedaan bij de politie. Buurtonderzoek heeft tot op heden niets opgeleverd.