Afbeelding
Politie Nederland

Overige politieberichten

Politie

ZEEWOLDE – Overige politiezaken gemeld in de periode 23 december 2021 tot 6 januari 2022:

25/12: Een 22-jarige Zeewoldenaar werd aan de Mast aangehouden (22.50 u) in verband met de verlichting van zijn voertuig. Bij controle bleek hij onder invloed te zijn van verdovende middelen. Op het bureau nam een GGD-arts bloed af. De man is na verhoor heengezonden in afwachting van het bloedonderzoek.

1/1: Aan de Waterman raakte een 67-jarige bewoner gewond toen hij bij het opruimen van de kerstspullen van de trap viel. Hulpdiensten, waaronder brandweer en een traumahelikopter, rukten massaal uit. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

1/1: Ruit vernield van de bibliotheek aan de Kerkstraat. Van de daders geen spoor. Iets gezien of gehoord? Meld dit dan bij de politie 0900 – 8844.

2/1: Steekincident nabij het Flevoplein tussen twee minderjarigen. Het slachtoffer (16 jr) liep gewond een horecaonderneming aan het Flevoplein binnen waar de horecaondernemer eerste hulp verleende. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en direct geopereerd, maar is buiten levensgevaar. Na onderzoek heeft de politie diezelfde dag een verdachte (16 jr) kunnen aanhouden. De politie onderzoekt de zaak.

29/12-3/1: Diefstal bij windmolenpark aan de Bosruiterweg. Een aantal containers zijn opengebroken waaruit diverse gereedschappen zijn weggenomen. De aannemer heeft aangifte gedaan.  

Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport gisteren