Afbeelding
Politie Nederland

Overige politieberichten

· leestijd 1 minuut Politie

ZEEWOLDE - Over de periode 28 oktober tot 11 november meldde Miklós Coumou van de politie Zeewolde nog de volgende zaken:

28/10 – Een verwarde bewoner (68) aan de Boeier had zichzelf in de buik gestoken en binnen diverse kaarsen aangestoken met lampenolie waardoor de woning vol rook stond. Zowel politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse (17.15 uur). De man is via het ziekenhuis overgedragen aan eigen zorgkader.

28/10 - Aan de Omloop bij de sluis vloog een auto uit de bocht (20.00u). De bestuurder verloor de macht over het stuur toen de auto tegen een verhoging reed waardoor het in de berm terecht kwam. De bestuurder is ter plekke nagekeken door ambulance medewerkers maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De auto moest worden weggetakeld.

28/10 – Aan het Mazerhard was een brommobiel (45 km auto) in de brand gevlogen (21.30u). Hierbij liep een ander geparkeerd voertuig ook schade op. Brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

31/10: Aan de Dasselaarweg werd een voertuig vernield (00.00 u) na uitloop van de Groene Schuur. Een ruit was ingeslagen en meerdere deuken ingetrapt. Mogelijk was er een conflict aan de vernieling voorafgegaan. Er zijn diverse getuigen van het voorval. Politie heeft de zaak in onderzoek.

31/10: Tijdens een surveillance stuitte de politie om 02.30 uur op het Trekkersveld (Assemblageweg) op een illegale straatrace. Zo’n honderd auto’s uit het hele land waren hiervoor bijeengekomen. Er werden geen daadwerkelijke controles verricht, wel zijn er kentekens genoteerd.

5/11: Aan de Jachtwagen op bedrijventerrein Horsterparc had een stapel polystyreen naast een tankwagen vlam gevat (08.30u). Ook de tankwagen vatte vlam. Gelukkig was de tank leeg. De brand werd met schuim geblust. De oorzaak van de brand is (nog) onbekend.