Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Kandidaten D66 Provinciale Staten willen in gesprek met inwoners van Zeewolde

Politiek

ZEEWOLDE -  Op 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Belangrijke verkiezingen omdat er ook regionaal vele problemen en uitdagingen liggen te wachten. 

Hoewel de verkiezingen van grote invloed zijn op de samenstelling van de eerste kamer en dus landelijk beleid, zijn deze verkiezingen ook bepalend voor de koers die de provincie de komende periode gaat varen. Dus ook voor Zeewolde. 

In het kader van deze verkiezingen wil D66 graag in gesprek met inwoners. Op 4 maart aanstaande zijn de lijsttrekker Tiko Smetsers en de nummer twee van de lijst Yvonne de Boer aanwezig om in gesprek te gaan met inwoners van Zeewolde. Ook zijn aanwezig de nummer vier van de lijst Sam Sterk uit Zeewolde, de jongste kandidaat, en de fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad Zeewolde Samee Sabur, lijstduwer van de provinciale kieslijst. 

Wanneer inwoners van Zeewolde in gesprek willen met de kandidaten of gewoon hun verhaal of zorgen kwijt willen kan men terecht op 4 maart aanstaande tussen 14.00 en 16.00 uur in de Oude Bieb, Raadhuisstraat 31, Zeewolde. Maar de kandidaten zullen ook op andere plaatsen in het centrum te vinden zijn.