Afbeelding

Jubileumfeest hockeyclub een groot succes

Sport

ZEEWOLDE - Hockeyclub Zeewolde, opgericht op 21 november 1991, bestond op 21 november 2021 30 jaar. Helaas ging een feestje toen vanwege corona niet door. Maar zaterdag 18 juni werd dit dubbel en dwars ingehaald. 

Het clubhuis was voor de gelegenheid omgetoverd tot feestlocatie. De stemming zat er al vroeg in tijdens de receptie, met een mooie speech van de voorzitter en een gezamenlijk proostmoment op dit jubileum. De drie Diva’s (feestband) zongen de sterren van de hemel en er werd na de receptie en het diner de hele avond volop gedanst. Er was veel animo om te doneren voor het nieuwe waterveld en iedereen was enthousiast. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldige en onvergetelijke avond!

“We zijn trots op al onze vrijwilligers die zich elke dag weer voor de volle 100% inzetten voor onze club”, aldus het bestuur, “trots op het 30-jarig bestaan, zeker na een lastige corona periode. Bedankt aan alle vrijwilligers die het afgelopen seizoen en deze avond geholpen hebben!”

Nieuw seizoen

Zaterdag 27 augustus is de kick-off van het nieuwe seizoen. Er worden meerdere activiteiten voor de jeugd georganiseerd en het nieuwe waterveld wordt geopend! “Voor nu wensen wij iedereen een fantastische vakantie!”