Afbeelding
Eigen foto

Fit20 viert 2-jarig bestaan

Partnerbijdrages

Alweer twee jaar fit20 Zeewolde! Een periode met veel leuke en spannende momenten, onzekerheden en genoeg uitdagingen. Zijn enorm blij met de keuze en ook dankbaar voor het vertrouwen van de leden en alle mensen om ons heen. Onlangs Linda, een enthousiaste werknemer, aangenomen; een belangrijke stap om verder te kunnen groeien. Met veel passie en enthousiasme wil ik, Henny Zumbrink, verder bouwen aan mijn mooie fit20 studio.

Het geheim van de fit20 training

Kort en krachtig! Dat kenmerkt de innovatieve en unieke fitnessmethode van fit20. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

Grootschalig onderzoek

Fit20 werkt echt, je wordt er vitaler, sterker, veerkrachtiger en fitter van. Onlangs is er een groot onderzoek gedaan naar de effecten van fit20. Alle 14.690 deelnemers werden tussen de 30 en 60% sterker. Dat geeft enorme gezondheidsvoordelen.

Of je nu super fit bent of juist een beperking of klacht hebt, overgewicht, jong of oud bent, chronische ziekte of blessure hebt. De personal trainer begeleidt je iedere training naar jouw topprestatie om jouw gezondheidsdoelstelling te realiseren. De trainer let op dat iedere oefening correct wordt uitgevoerd en legt de resultaten vast in de fit20 app.

Vraag de gratis kennismakingstraining aan, U ontvangt dan 50% korting op de eerste maand.

Gezonde groet en tot snel!
Henny en Linda

Een partnerbijdrage van:
Fit20 Zeewolde,
Stevinweg 1,
tel. 036-2032000
www.fit20zeewolde.nl

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen gisteren
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 18): Gevaarlijke mijn uit WO II onschadelijk gemaakt (1983) Algemeen 30 apr, 16:31