Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

‘Voelen hoe het werkelijk met je gaat’

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Ervaar de schoonheid van dicht bij jezelf zijn bij Praktijk Purusha. Hier kun je de verbinding met jezelf versterken door middel van therapeutische massages.

Deze massagetherapie brengt je in contact met je gevoel en bewustzijn. “Het gaat dan ook verder dan alleen ontspanning”, licht holistisch therapeut Ursula Lankreijer toe. “Het draait om de diepgaande aandacht die je voor jezelf hebt, waardoor je jezelf gaat voelen en daar bewust van wordt.”

Of het nu gaat om emotionele onbalans, een burn-out, depressie, chronische pijn of levensvragen, bij Purusha vind je de ondersteuning die je verder kan helpen. De massages brengen inzicht, begrip en verlichting door de connectie met je lichaam te herstellen. Naast de fysieke aanraking is het vooral de aandacht voor jezelf en je eigen gevoel die zorgt voor ontspanning van het zenuwstelsel. “Op die manier kun je voelen hoe het werkelijk met je gaat en ontdekken wat je nodig hebt of waar antwoorden te vinden zijn.”

Naast diverse gerichte massagetherapieën, zoals de bekken- en psoasmassage en zwangerschapsmassage, biedt Purusha ook beweging in de vorm van yoga en pilates. “De beweging tijdens de groepsactiviteiten stellen je ook in staat om jezelf te voelen, te ervaren en meer ontspanning en ruimte in jezelf te vinden”, aldus Ursula. “Door dichter bij jezelf te komen, wordt het leven lichter en ervaren de meeste mensen meer kracht en vertrouwen. Soms hoef je immers niet altijd alles te weten.”

Ontdek de kracht van dicht bij jezelf zijn bij Praktijk Purusha, holistisch centrum voor bewustwording, ontspanning en beweging.

Dit is een partnerbijdrage van:
Praktijk Purusha
Gildenveld 20A, Zeewolde
Tel. 06 – 17925667
www.praktijkpurusha.nl