Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Populaire giveaways om gegarandeerd indruk mee te maken

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ben jij onlangs gestart als ondernemer? Om nieuwe klanten te werven, kan het een slim idee zijn om tijdens festivals en evenementen populaire giveaways uit te delen. Deze zomerse musthaves springen direct in het oog en tillen het imago van jouw onderneming binnen no-time naar een hoger niveau. In dit artikel vertellen we met welke eyecatchers je maximale impact kunt maken. Van bedrukte Doppers tot gave strandtassen: zo creëer je het wow-effect!

Duurzame Doppers

Tijdens zomerse beurzen en evenementen kun je allerlei sportieve musthaves uitdelen. Zo ook Doppers, die je kunt voorzien van het bedrijfslogo. Ze zijn de perfecte keuze wanneer jouw zaak investeert in een duurzame toekomst of hier meer aandacht aan wil geven. Bovendien zorgt een waterfles met bedrukking voor een hoge attentiewaarde, aangezien je de opdruk helemaal zelf kunt bepalen. Om de concurrenten af te troeven kun je natuurlijk ook waterflessen met een logo laten graveren: op deze manier combineer je duurzaamheid met een luxe touch.

Bedrukte sleutelhangers

Uiteraard zijn er meer methoden om maximale impact te creëren. Om een onuitwisbare indruk te maken, kan het bijvoorbeeld een goed idee zijn om te investeren in gegraveerde sleutelhangers. De opdruk vervaagt niet en daarnaast zien ze er super-de-luxe uit. Wil je liever een luxe sleutelhanger met bedrukking? Dit is een uitstekende keuze, vooral wanneer het bedrijf herkenbaar is aan een unieke kleur. 

Eco-vriendelijke waterflesjes

Door bedrukte waterflessen uit te delen tijdens festivals en beurzen, kun je op een hele eenvoudige wijze reclame maken voor de zaak. Deze kunststof waterflesjes kun je voorzien van een bedrijfslogo. Daarnaast zijn ze hervulbaar en milieuvriendelijker dan wegwerpflesjes. Natuurlijk zijn er ook varianten die zijn gemaakt van eco-vriendelijke materialen, zoals ronde waterflesjes van gerecycled plastic. Zo promoot je jouw onderneming én maak je tegelijkertijd de wereld een stukje mooier.

Gepersonaliseerde sportbidons

Sponsor je regelmatig sportactiviteiten? Dan past een aluminium sportbidon helemaal bij de sportieve doelgroep. Je kunt deze lichtgewicht waterflessen voorzien van een logo aan de voorzijde. Of laat deze, voor een haarscherp resultaat, rondom bedrukken in verschillende kleuren. Wil je het logo liever in full colour? Kies voor gekleurde Doppers of sky drinkflessen, die je zowel aan de voor- of achterkant of rondom kunt laten bedrukken. 

Gave strandtassen

Zoek je de ultieme giveaway? Het hele jaar door kunnen multifunctionele strandtasjes met logo gebruikt worden als boodschappentassen. Tegenwoordig kun je deze tasjes laten bedrukken met een logo, waardoor je op een eenvoudige manier de naamsbekendheid kunt vergroten. Daarmee fungeren de strandtassen zowel als een relatiegeschenk als een promotieartikel. Bovendien is de opdruk van de tasjes met logo haarscherp, zelfs wanneer je niet over een vectorlogo beschikt. Als je het websiteadres hieraan toevoegt, dan zal het aantal sitebezoekers razendsnel groeien. 

Echte eyecatchers

Bedrukte strandtassen zijn echte eyecatchers, die je perfect kunt inzetten tijdens beurzen, evenementen of marketingacties. Zo realiseer je extra omzet en maken potentiële klanten ongemerkt reclame voor de zaak. Laat daarom duurzame strandtassen bedrukken van jute of katoen. Of kies voor een extra luxe uitstraling door te investeren in bedrukte strandtassen met lederen handvaten. Wanneer jij erin slaagt om originele relatiegeschenken te maken, kan je meteen een goede eerste indruk achterlaten!