vlnr: Tess, Hayfa, Lissy, Hannah, Eunice en Annika
vlnr: Tess, Hayfa, Lissy, Hannah, Eunice en Annika Eigen foto

Zeesterturnsters tweede in teamwedstrijd

Sport Instagram

BEEKBERGEN/ZEEWOLDE - Zes turnsters van GV de Zeesterren namen op zaterdag 14 januari deel aan een teamwedstrijd in Beekbergen. Dit was hun eerste wedstrijd dit seizoen.

De meiden turnden een vierkamp op de onderdelen sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer in de regio Gelderland Midden. Een team bestaat uit vier tot zes turnsters in de categorieën jeugd, junior en senior F, per toestel tellen steeds de hoogste drie scores.

Tweede plaats

Voor het team uit Zeewolde, bestaande uit jeugdturnsters Hayfa Zubair, Tess Schuller, Lissy de Valk, Hannah van ’t Wout en Annika Wedekind en juniorturnster Eunice van ‘t Wout (bovenbouw, 13 jaar en ouder), verliep de wedstrijd behoorlijk voorspoedig. De dames eindigden dan ook op een mooie tweede plaats met slechts een minimaal verschil van 0.650 met de nummer een.

Individuele prijzen 

Er werd ook een individueel klassement opgemaakt. Bij de jeugdturnsters betekende dit voor Annika dat ze nogmaals het podium mocht betreden. Met een puntentotaal van 43.250 eindigde zij hier bovenaan en was het goud voor haar. Zij werd ook 2e op brug en 1e op balk. Hannah behaalde een 3e plaats op balk en Lissy werd 1e op brug.

Bij de junioren turnde Eunice 40.450 punten bij elkaar, voldoende voor het zilver in het individuele klassement. Zij werd 1e op balk en 2e op brug en vloer.

Al met al kunnen deze dames tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Op 11 maart zullen zij opnieuw in actie komen tijdens een teamwedstrijd.

Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56
Afbeelding
Zeewolde Kruist de Buizen zorgt op Koningsdag voor verbinding Algemeen 21 apr, 14:28