Afbeelding
Foto: Ruud van Velzen

Beweegcarrousel op de helft!

Sport

ZEEWOLDE -  Het Beweegcarrousel van een aantal sportverenigingen uit Zeewolde is op de helft. 

Aanstaande woensdag 31 mei opent Hockeyclub Zeewolde haar clubhuis voor de Bridgevereniging. Iedereen die hier interesse in heeft is welkom. Om 19.30u staat de koffie klaar en aansluitend zal er een beginners clinic gegeven worden.

 De week hierna staat in het teken van wandelen, zowel met de avondvierdaagse als met het beweegcarrousel. Atletiekvereniging Zeewolde is aan de beurt. Woensdag 7 juni is er een wandel- en smovey clinic onder begeleiding van een wandelcoach. Juist als u nog weinig ervaring heeft, of als wandelen nog moeilijk is is dit een uitgelezen kans om mee te doen!

Om 19.30u verzamelen bij het clubhuis van de atletiek vereniging aan het Kluunpad. De clinics zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Vragen? Neem contact op met Martje van den Bosse m.vandenbosse@zeewolde.nl of 06-10155891.

Fithockey van start

Na enthousiaste deelname aan de hockeyclinic van het beweegcarrousel is er afgesproken om van start te gaan met fithockey! Een laagdrempelige manier van het hockeyspel waarin op aangepast niveau kennis gemaakt wordt met de sport, voor alle leeftijden en niveaus.

In juni zullen er een aantal proeflessen gegeven worden, en bij voldoende animo na de zomervakantie nog eens. Vragen of aanmelden: Gerard Assen via hockeyschool@hczeewolde.nl

Meer info: www.sportencultuurzeewolde.nl

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 11 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 13 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 13 uur geleden