Afbeelding
Aangeleverd

Op zoek naar een Ted Baker tas

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Ben jij op zoek naar een hippe tas? Ga dan eens op zoek naar een ted baker tas. Ted Baker is een Brits merk label wat niet alleen modieuze kleding ontwerpt, maar ook allerlei hippe tassen ontwerpt en produceert. Een ted baker tas is gemaakt van duurzame materialen en heeft een modieuze uitstraling. Met zo’n tas hoef je niet bang te zijn om aangesproken te worden. Er zijn verschillende soorten tassen van het merk Ted Baker verkrijgbaar. Zo kun je gaan shoppen met een handtas van dit merk, maar je kunt ook op citytrip gaan met een rugzak van dit merk. 

Een rugzak

Wanneer je op citytrip gaat heb je vaak niet al te veel bagage nodig. Daarnaast wil je vaak je fotocamera meenemen, maar het is ook belangrijk dat je je handen vrij hebt. Foto’s maken waarbij je ook nog eens een handtas vast moet houden is namelijk niet zo handig. Ga daarom eens op zoek naar een rugzak. Een rugzak kan ook een ted baker tas zijn, maar het is wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat deze niet waterdicht zal zijn. Het is vaak wel zo fijn dat een rugzak waterdicht is. Het is namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat het droog is op het moment dat je een citytrip gaat maken en een fotocamera is meestal niet bestand tegen water. Het is dus slim om te kiezen voor een waterdichte rugzak. Daarnaast is ook de stevigheid van de rugzak die je koopt van belang.

Stevige rugzak

Naast dat een waterdichte rugzak handig kan zijn op het moment dat je op citytrip gaat, is de stevigheid van een rugzak vaak ook niet geheel onbelangrijk. Je wilt immers niet dat de bodem van je rugzak scheurt op het moment dat je de rugzak volpropt met allerlei souvenirs voor je familieleden die thuis zijn gebleven. Kipling is een tassenmerk wat bekend staat om de enorme stevige tassen die dit merk produceert. Veel middelbare scholieren hadden vaak ook een rugzak van het merk Kipling. Deze was groot genoeg voor alle schoolboeken en kon daarnaast ook nog tegen een stootje. Overigens kun je van dit merk niet alleen een rugzak kopen. Van het tassenmerk Kipling zijn er namelijk ook allerlei andere soorten tassen verkrijgbaar.

Soorten tassen

Er zijn verschillende soorten tassen op de markt verkrijgbaar van allerlei bekende merken. Hierbij kun je onder andere denken aan een ted baker tas of aan een kipling tas. Voor veel verschillende doeleinden heb je een andere tas nodig. Zo heb je om te gaan sporten een sporttas nodig, om te gaan werken een businesstas en om te gaan stappen een handtas. Het is dus helemaal niet zo vreemd dat veel mensen over meerdere tassen beschikken. Daarnaast kunnen tassen ook verschillende uitstralingen hebben. 

De uitstraling van een tas

Een tas kan verschillende uitstralingen hebben. Zo zal de ene tas een chique en elegante uitstraling hebben, terwijl de andere tas een wat stoerdere uitstraling heeft. Wanneer je op zoek bent naar een tas met een chique en elegante uitstraling, dan kun je eens op zoek gaan naar een ted baker tas. En wanneer je op zoek bent naar een tas met een wat stoerdere en tijdloze uitstraling, dan kun je eens op zoek gaan naar een tas van het merk Kipling. Omdat er zoveel verschillende soorten tassen verkrijgbaar zijn van verschillende merken, is het mogelijk om bij iedere outfit een andere tas mee te nemen. Echter zijn tassen vaak niet goedkoop waardoor dit nogal een dure aangelegenheid kan worden.

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00