Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Koeltjes de zomer in met een zonnescherm!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zonneschermen zijn een absolute must als je in de zomer graag de warmte buiten wilt houden. Gordijnen houden namelijk maar deels van het zonlicht en warmte tegen. Ben je daarom ook op zoek naar zonneschermen voor je ramen? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten als je koeltjes de zomer in wilt!

Zonneschermen of rolluiken?

Als eerste is het goed om te weten wat de verschillen zijn tussen een zonnescherm en een rolluik. Een zonnescherm is ideaal als je bijvoorbeeld een terras of balkon hebt en hier schaduw wilt creëren, maar tegelijkertijd van het buitenleven wilt blijven genieten. Rolluiken daarentegen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen geluid, inbraak en ongewenste inkijk. Ze kunnen de temperatuur binnen reguleren en zorgen voor extra isolatie en veiligheid. Twijfel je tussen zonneschermen en rolluiken? Dan is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de locatie van je huis, de gewenste functionaliteit en het budget. Het beste is om advies in te winnen bij specialisten zoals Byzon om de juiste keuze te maken.

Verschillende soorten zonneschermen

Heb je de keuze gemaakt voor een zonnescherm? Dan moet je nogmaals een keuze maken tussen de verschillende types zonneschermen. 

Zonnescherm met knikarm

Het ALFA zonnescherm van Byzon is een populair zonnescherm voor als je op zoek bent naar een knikarmscherm. Een knikarm is betaalbaar en betrouwbaar en dit type zonnescherm komt in verschillende kleuropties.

Zonnescherm met slanke cassette

Wil je een zonnescherm met een slanke cassette en robuuste constructie? Dan is het SIGMA zonnescherm de goede keuze. Deze heeft een maximale breedte van maar liefst 700 cm en een uitval tot 350 cm en is dus ideaal als je een ruim balkon of groot terras hebt.

Uitvalscherm

Ben je op zoek naar een zonnescherm voor ramen waar je niet langs hoeft te lopen? Dan is een uitvalscherm misschien wel iets voor jou. Dit scherm biedt veel schaduw buitenshuis, terwijl het daglicht binnenshuis behouden blijft. 

Zonneschermen op maat

Zonneschermen op maat bij Byzon bestellen is heel makkelijk. Het begint met het configureren van jouw aanvraag. Hier kun je gemakkelijk jouw zonnescherm op maat samenstellen en een eerste prijsindicatie ontvangen. Zodra je tevreden bent, vraag je een uitgebreide productofferte aan. Ga je hier akkoord mee, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een inmeetbezoek van de regio-monteur bij jou thuis. Hij meet alles nauwkeurig op en bespreekt uitgebreid jouw wensen en voorkeuren. Op basis hiervan wordt de definitieve offerte opgesteld. Ga je hier ook akkoord mee, dan gaat men aan de slag met het op maat maken van jouw zonnescherm. Als laatste stop wordt alles geleverd en gemonteerd door de regio-monteur. 

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 11 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 15 uur geleden