Afbeelding
Beth MacDonald

Wandelingen met speciale aandacht voor mantelzorgers

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Welzijn Zeewolde is begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Open Je Hart. Hierbij is speciale aandacht voor de mantelzorgers die op deze manier meer aandacht kunnen krijgen, meer met elkaar in contact kunnen komen en daardoor hun verhaal met elkaar kunnen delen.

Het is de bedoeling dat bij voldoende deelname de OpenJeHart-wandeling wekelijks vanaf 10 uur wordt gestart voor een wandeling van maximaal een uur, waarna er tijd is voor een gezamenlijk kopje koffie of thee in de Meermin.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is opgave vooraf nodig.

Meer weten? Bel of mail naar Jolanda Aarssen, j.aarssen@zeewolde.nl, 06 – 32452728, of het algemene nummer van Welzijn 036 – 522 4655. Rechtstreeks opgeven bij Open Je Hart kan ook. Ook hierbij is opgave vooraf nodig. Voor meer info: bel 088-7878988 of mail naar info@openjehart.nu.

Open je Hart is van oorsprong opgezet om mensen te stimuleren om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Naast de wandelingen is er een compleet activiteitenprogramma waar de wekelijkse wandeling een onderdeel van is. De wandeling wordt geleid door een coach. Door corona waren deze wandelingen niet eerder mogelijk. Behalve de wandelingen zijn er ook creatieve en leerzame bijeenkomsten en weekenduitjes. Ook is er telefonische ondersteuning via het speciale Aandachtscentrum.