Afbeelding
Aangeleverd

De handigste apps voor op je smartphone

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een smartphone, we hebben het allemaal. We brengen steeds meer tijd online door. Gelukkig kun je zelf de beste mobiele provider kiezen die goed bij je past. Waar je vroeger maar een paar MB’s verbruikte, verbruik je nu makkelijk een paar GB per maand. Een sim only onbeperkt internet abonnement kan in dit geval dan geen kwaad. Het digitale tijdperk brengt ook enorme voordelen met zich mee, met name de apps! Wanneer je de goede apps installeert kun je enorm veel moeite en tijd besparen. Daarom hebben we een paar apps die we erg handig vinden voor je op een rijtje gezet. 

Too Good To Go: Tegen voedselverspilling

We gooien iedere dag een enorme hoeveelheid voedsel weg. Er wordt zelfs gesteld dat we we een derde van al het geproduceerde voedsel op de wereld eigenlijk weggooien. Daarom is het tijd om de lokale winkels te helpen met het verminderen van voedselverspilling. Het eten dat nog eetbaar is en aan het eind van de dag weggegooid zou worden, wordt nu nog voor een kleine bijdrage verkocht op de Too Good To Go app.. Zo kun je niet alleen goedkoop een maaltijd scoren, maar ook de lokale winkel bijstaan en natuurlijk bijdragen aan een beter milieu.

Camscanner: Scanner

Je kent het misschien wel, je hebt even snel een scan nodig van je paspoort of een ander belangrijk document. Je zult zien dat de scanner die je thuis hebt juist op deze momenten niet werkt. Daarom raden we je aan om de app Camscanner eens te proberen. Deze app is super handig wanneer je een scan van een document of afbeelding wilt maken. Je hebt zo altijd een scanner bij je. Erg praktisch!

Duolingo: Leer een nieuwe taal

Het leren van een nieuwe taal is niet eenvoudig. Het is een tijdig proces en kan erg overweldigend zijn, vooral in het begin. Gelukkig kan de app Duolingo je stap voor stap helpen bij het leren van een nieuwe taal. Zo zou je gewoon de basis van een taal kunnen leren, zodat je iets te drinken kunt bestellen als je op vakantie bent. Of je kunt er intensiever mee bezig gaan en dit als hulpmiddel te gebruiken om de taal echt te leren spreken. De app is heel makkelijk in gebruik en leert je een taal door middel van verschillende oefeningen. Nu weet je wat je kunt doen volgende keer wanneer je je verveelt of als je onderweg bent!