Afbeelding
Foto: Archieffoto Beachfestival Zeewolde

Beachfestival Zeewolde; drie dagen plezier voor jong en oud

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Met nog maar een paar dagen te gaan is het aftellen nu écht begonnen. Aanstaand weekend, vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei, kan jong en oud genieten van het grootste muziek- strandfeest in Zeewolde; het Beachfestival 2022. 

Na twee jaar het evenement te hebben moeten missen vanwege corona, heeft het publiek er duidelijk zin in. “De kaartverkoop gaat zeer goed voor zowel de vrijdag als zaterdag. De verwachting is dat de kaarten voor zaterdag uitverkocht gaan raken. Dat betekent volle bak met 5000 bezoekers!”, laten de organisatoren Rob Janning en Erik Tigelaar weten.

Zondag familiedag
Zondag, van 12.00 uur tot 20.00 uur, is het traditioneel familiedag. Deze dag kunnen bezoekers gratis naar binnen. Waar de avonden ervoor nog flink gefeest werd, kan men nu lekker chillen. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Het strand is sowieso een heerlijke speeltuin voor de kinderen maar met de zes springkussens is het helemaal een feest. Een rondje in het reuzenrad biedt een verrassend uitkijkje over het Wolderwijd en Zeewolde.

Verder vormen verschillende kraampjes een gezellige strandmarkt, brengt UDX een dansact en workshops en verzorgt Modelin-Boutique een modeshow passend bij deze unieke strandlocatie. Muziek is er op deze familiedag natuurlijk ook! Zo is er een optreden door DJ Jeroen Children of the Night en de E-Motions Band en staan Nadine en Rob op het podium van het Muziekcafé.

Voor een hapje eten of drinken hoeft niemand naar huis! Dat kan namelijk bij de foodtrucks van Moving Streetfood of op het terras van restaurant fika.. Zij bieden voor iedere smaak wel iets lekker te eten en te drinken!

Dit is een partnerbijdrage van:
Beachfestivalzeewolde.nl