Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Aanrijdingen met letsel

Politie

ZEEWOLDE - In de afgelopen twee weken vonden meerdere aanrijdingen met letsel plaats. Dit werd gemeld door Miklós Coumou van Politie Zeewolde tijdens het tweewekelijkse politiepersuur op donderdag 14 september.

Op dinsdag 5 september, om 19.35 uur, zag een bromfietser op de Erkemederweg tijdens het oversteken een motor over het hoofd. Dit leidde tot een botsing. De 57-jarige bestuurder van de motorfiets uit Zeewolde liep letsel op aan haar pols en moest in het ziekenhuis nader worden onderzocht. De motor werd afgesleept, maar de bromfietser kwam er zonder letsel vanaf.

Op woensdag 7 september om 07.30 uur zag een autobestuurder bij de rotonde Horsterweg/Sportlaan een 19-jarige fietser uit Zeewolde over het hoofd. De jongeman kwam ten val en had klachten over rugpijn. Hij is voor nadere controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een dag later, op 8 september om 11.30 uur, vond er op dezelfde rotonde weer een incident plaats. Een automobilist verleende geen voorrang aan een 64-jarige fietser uit Zeewolde, wat tot een val leidde. De fietser had klachten aan zijn schouder en nek en werd met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere controle.

Windpark Zeewolde overhandigt boerenproducten aan de voedselbanken van Zeewolde en Almere.
Voedselbanken profiteren van burenactie Windpark Zeewolde Algemeen Instagram 3 uur geleden
Afbeelding
Land Art Weekend 2024: Een andere kijk op landschapskunst! Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Lanterstrand nog geen officiële zwemlocatie: Waterkwaliteit blijft een zorgenkindje Gemeente 4 uur geleden