Vlnr.: Tess, Annika, Lissy, Hannah, Hayfa en Eunice
Vlnr.: Tess, Annika, Lissy, Hannah, Hayfa en Eunice Eigen foto

Goud voor Zeesterturnsters in teamwedstrijd

Sport Instagram

PUTTEN/ZEEWOLDE - Zes turnsters van G.V. De Zeesterren turnden zaterdag 11 maart in Putten hun tweede teamwedstrijd dit seizoen.

Bij deze wedstrijden turnt het hele team hun oefeningen op sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Een team bestaat uit maximaal zes turnsters en de hoogste scores per toestel tellen voor het groepsresultaat.

Het team uit Zeewolde bestond uit jeugdturnsters Hayfa Zubair, Lissy de Valk, Tess Schuller, Annika Wedekind en Hannah van ’t Wout en juniorturnster Eunice van ’t Wout.

In de vorige wedstrijd eindigde dit team als tweede, dus dat was voor deze keer het minimale doel. Er werden helaas wel wat foutjes gemaakt maar gelukkig ging er ook heel veel goed. Het resultaat mag er zijn want met 126.100 punten eindigden zij deze keer ruim op de eerste plaats.

Er wordt bij deze wedstrijden ook een individueel klassement opgemaakt. Annika werd bij de jeugd 3e met een puntentotaal van 41.700. Op balk was zij 1e. Hannah werd hier 3e op vloer, Hayfa 2e op brug en Lissy 1e op sprong. Bij de junioren eindigde Eunice met 40.250 punten ook individueel op de 1e plaats, op sprong en vloer was zij 1e en op brug en balk 2e.

Middels deze twee plaatsingswedstrijden konden deze meiden zich plaatsen voor een individuele finale. Later deze week zal bekend worden welke dames op 15 april in deze regionale finale nog in actie mogen komen.

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 2 mei, 09:56
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 mei, 09:56
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 mei, 09:53