V.l.n.r. Zoe, Karlijn, Robin en Melody
V.l.n.r. Zoe, Karlijn, Robin en Melody Eigen foto

Zeesterturnsters derde in teamwedstrijd

Sport Instagram

BEEKBERGEN/ZEEWOLDE - Een viertal dames van de wedstrijdgroep van G.V. De Zeesterren turnden zaterdag 1 april hun tweede teamwedstrijd in Beekbergen.

Het team bestond uit senior turnster Melody van de Kolk en jeugdturnsters Zoë Jager, Robin Ibesh en Karlijn Jager uit Zeewolde en twee turnsters uit Dronten.

Deze dames, bovenbouw 13 jaar en ouder supplement G, turnden hun oefeningen op sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Per toestel telden de hoogste drie scores mee voor het teamresultaat. Hun puntentotaal kwam uit op 116.700. Hiermee eindigden zij knap op de derde plaats. Ten opzichte van hun eerste wedstrijd hebben zij zich hiermee verbeterd.

Voor Melody nog een persoonlijk succesje, zij werd bij de senioren individueel tweede met 36.200 punten. Met op de onderdelen sprong en brug de eerste plaats en op balk en vloer de tweede.

Op zaterdag 15 april zal een ander team van G.V. De Zeesterren nog turnen in de teamfinale. Zij hebben zich als vijfde geplaatst door in de voorrondes een tweede en eerste prijs te hebben behaald.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 20 uur geleden