Afbeelding
Foto: Eigen foto

Profile Ridder gaat verder als Bike Totaal Ridder

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE- In Zeewolde en omgeving is de fietsspecialist Profile Ridder aan de Marktstraat bij bijna iedereen bekend. Recentelijk heeft deze locatie een opmerkelijke verandering ondergaan: de vertrouwde letters ‘Profile’ zijn vervangen door ‘Bike Totaal‘.

De winkels in zowel Zeewolde als Nijkerk hebben afgelopen week een complete transformatie ondergaan, met name in de huisstijl op de gevel en in het interieur. Ook de kleding, zoals te zien is op de foto, heeft een verandering ondergaan in kleur en logo. ,,Voor klanten zal er in de praktijk weinig veranderen. We streven er natuurlijk naar de service en kwaliteit te handhaven waar Zeewolde al jaren op kan vertrouwen.’’

Aanbod

De fietsspeciaalzaak biedt een breed scala aan fietsen, waaronder stadsfietsen, hybride modellen, kinderfietsen en elektrische fietsen, evenals bijpassende accessoires. ,,Het aanbod van elektrische fietsen is de afgelopen jaren sterk gegroeid. We blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht het verschil maakt voor al onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bakfiets, een elektrische familiefiets wilt of een geheel andere fietsvraag hebt, onze experts staan voor je klaar.’’

Team

Alle medewerkers die bij Bike Totaal Ridder werken, doen dat met veel plezier. Zoveel plezier zelfs, dat er buiten werktijden ook nog etentjes of uitstapjes met elkaar geregeld worden. Daarnaast zijn het gepassioneerde fietsers die in hun vrije tijd of tijdens woon-werkverkeer vaak op de (sport)fiets te vinden zijn.

Jubileum

Mede ter gelegenheid van het 55-jarig jubileum van het moederbedrijf in Nijkerk, vind je in deze krant een bon waarmee je bij aankoop van een nieuwe E-bike 55% korting op accessoires en onderdelen ontvangt. Deze bon is geldig tot eind mei 2024.

Dit is een partnerbijdrage van:
Bike Totaal Ridder