Afbeelding
Eigen foto

Jedidjah Uitvaartzorg: Persoonlijke zorg in tijden van verlies

Partnerbijdrages

Het overlijden van een dierbare is altijd ingrijpend. Er komt daarna veel op u af. Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Uitvaartondernemers Hildebrand en Arianne Jongejan van Jedidjah Uitvaartzorg begrijpen dat. Zij staan voor u klaar en zijn er voor u, van het eerste telefooncontact tot en met de nazorg.

Jedidjah Uitvaartzorg is sinds begin van dit jaar gestart en ook werkzaam in Zeewolde.

Jedidjah is een Hebreeuwse naam en betekent lieveling van de Heer. “Onze visie is dat dit voor iedereen geldt, ongeacht wat uw afkomst, achtergrond, levensovertuiging of financiële situatie ook is, en dat dragen wij van harte uit”, aldus Hildebrand. “Dat doen Arianne en ik zonder oordeel, want iedereen doet ertoe vinden wij.”

“Wij hebben de kleur groen gekozen als huiskleur. Het is niet alleen een rustgevende kleur, het staat ook symbool voor de natuur, hoop, groei en toekomst. Liturgisch is groen de kleur van afwachting. Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat wij nu, maar zeker ook na ons sterven, in afwachting zijn van de wederkomst van Christus, is groen voor ons een uitgesproken kleur.”

Bij Jedidjah Uitvaartzorg kunt u terecht voor het regelen van zowel begraven als cremeren in welke vorm dan ook. Hildebrand treedt op als uitvaartverzorger, terwijl Arianne achter de schermen actief is. “Ook voor budgetuitvaarten bent u bij ons van harte welkom. Ongeacht waar u een uitvaartverzekering heeft, met een natura- of kapitaal polis, u kunt altijd bij ons terecht.”

Vraag vrijblijvend en gratis het laatste wensenboekje aan.

Dit is een partnerbijdrage van:
Jedidjah Uitvaartzorg
Groene Haeg 13 I 3853 Ermelo
www.jedidjahuitvaartzorg.nl
info@jedidjahuitvaartzorg.nl
Tel. 06-39695872

Afbeelding
Hengelsporters van "Ons Stekkie" kwalificeren zich voor NK met twee titels Sport Instagram 20 mei, 09:19
Afbeelding
VV Zeewolde laat in kampioenswedstrijd geen spaan heel van Swift '64 Sport Instagram 19 mei, 15:37
Kleinkoor Caprice organiseert een open repetitie voor geïnteresseerde zangers
Open repetitie bij Kleinkoor Caprice Nieuws Ingezonden 18 mei, 21:25