Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Schilderbedrijf All-in: Voor kwalitatief schilder- en spuitwerk

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Of u nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look voor uw interieur of naar professioneel buitenschilderwerk dat langdurig beschermt, onderhoud of restauratie bij Schilderbedrijf All-in bent u aan het juiste adres.

Schilderbedrijf All-in wordt geleid door de Majid Niknejad. Met zeven jaar aan expertise als allround schilder voor zowel binnen- als buitenwerk, heeft Majid in oktober 2023 de stap gezet naar het ondernemerschap. Zijn verhuizing naar Zeewolde vorig jaar, met als doel meer tijd door te brengen met zijn gezin, heeft hem geïnspireerd om zijn eigen bedrijf te starten.

Schilderbedrijf All-in is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor onderhoud, behang- en spuitwerk kunt u hier terecht.

Majid: “Wij zijn gepassioneerd in het transformeren van ruimtes door middel van kleur en vakmanschap. Met onze toewijding aan kwaliteit en oog voor detail staan we klaar om uw visie tot leven te brengen.

Bij Schilderbedrijf All-in kunt u rekenen op deskundig advies, van kleurkeuze tot de perfecte afwerking. “Onze belofte van kwaliteit en vakmanschap houdt in dat wij pas tevreden zijn wanneer u dat bent.”

Met kwaliteit hoog in het vaandel werkt Majid uitsluitend met de beste materialen en A-merk verven, zoals Sikkens. “En dat tegen een eerlijke prijs,” benadrukt Majid.

Majid komt op afspraak bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie en inspiratie kijk op de website: www.schilderbedrijfall-in.nl

Dit is een partnerbijdrage van:
Schilderbedrijf All-in
Telefoon: 06-1151 9569
E-mail: info@schilderbedrijfall-in.nl