KWF collecte-coördinatieteam Zeewolde
KWF collecte-coördinatieteam Zeewolde Agnes van der Meer

Collectanten KWF bedankt!

Ingezonden Ingezonden

Van 5 t/m 11 september j.l. gingen ook in Zeewolde weer collectanten van KWF kankerbestrijding langs de deuren. Misschien kwam het door het mooie nazomerweer want er werd gul door de inwoners van Zeewolde geld gegeven maar ook gedoneerd via de QR code die op de collectebus prijkte. Nieuw dit jaar was de persoonlijke ‘digitale collectebus’ die de collectanten via Whatsapp konden doorsturen naar al hun relaties.

We zijn als coördinatieteam KWF Zeewolde dan ook heel erg blij om te melden dat er totaal maar liefst € 14.122,== is opgehaald in ons dorp. Met ruim € 9.700,= is nog steeds het cash geld de grootste bron van inkomsten. (tegen ruim € 2.400,= aan QR opbrengst en € 1.900,= via Whatsapp).

Hierbij willen wij iedereen enorm bedanken voor hun gift. Maar we hebben extra grote waardering voor de geweldige collectanten die toch geheel belangeloos een paar uur van hun vrije tijd in het collecteren steken. Collectanten heel erg bedankt!

Heeft u de collectant gemist? U kunt nog altijd doneren via https://www.kwf.nl/doneren.

Heeft u vragen of opmerkingen over de KWF collecte? Of bent u bereid ons (volgend jaar) te helpen? Mail naar kwfzeewolde@gmail.com